GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu, Kent Konseyini Ziyaret Etti

Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu  Başkanı Hasan Özaygut ve beraberindeki heyet Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Fikret Murat Tural’a nezaket ziyaretinde bulunarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

 Gaziantep'in sorunlarının dile getirildiği ziyarette Genel Sekreter Fikret Murat Tural, Kent Konseyinin yapısı ve konseyde yapılan çalışmalar hakkında, Hasan Özaygut ve beraberindeki heyete bilgiler verdi.

 Gaziantep’i tanıtmak ve kent ekonomisine katkı sağlama üzerine konuşulan ziyarette, Başkan Özaygut’ta “Gastronomi şehri olan Gazi şehrimizin lezzetlerini daha geniş bir kesime tanıtmak, Avrupa ve Türkiye’deki iller başta olmaz üzere yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olması için Gastronomi turizm ile alakalı ortak çalışmalar da, birlikte elele vererek önemli mesafeler alınacağına inancını ve Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu olarak hertürlü işbirliğine hazır olduğunu belirtti.”

 Evsahipliğini, Genel Sekreter Fikret Murat Tural’ın yaptığı ziyarete Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu  Başkanı Hasan Özaygut ve beraberindeki heyet katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 28.6.2017