GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Öğrencilerin Gözünden Okulu

Eğitim Çalışma Grubu ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen 'Benim Okulum' fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri verildi. Yarışma kapsamında seçilen fotoğraflarsergilendi.
Sanko Park AVM fuaye alanında düzenlenen ödül törenine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Tiryakioğlu, Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu Başkanı İsmail Akgedik, yarışmaya katılan öğrenciler ve velileri katıldı. Törende konuşan İsmail Akgedik, yarışmanın önemine değinerek, "Biz bu yarışmayı öğrencilerimiz in sadece akademik alanda değil sosyal alanda da kendilerini geliştirmeleri için düzenledik. Öğrencilerimiz kendi okullarında çektikleri fotoğraflarla yarışmaya katıldı. Yarışmamız büyük ilgi gördü. Üniversitelerimizden hocalarımız juri üyeliği yaparak fotoğrafları değerlendirdi. İlk 4 fotoğrafa ödül verdik ilk 30 fotoğraf ise sergilenmeye değer bulundu ve bugün burada sergiliyoruz. Yarışmamıza 45 okuldan 198 fotoğraf geldi. Hepsi birbirinden güzel fotoğraflardı. Yararlı bir proje olduğunu düşünüyoruz ve bundan sonra bu tür etkinlikleri devam ettirmeyiplanlıyoruz"diye,konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilerin çektikleri fotoğraflardan oluşan serginin açılışı yapıldı. Daha sonra ise derece giren öğrencilere ödülleri verildi.  

Güncelleme Tarihi: 9.6.2017 0