GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

10 Genel Kurulda; Tarım, Sulama Ve Hayvancılık Masaya Yatırıldı

Gaziantep Kent Konseyi 10.Genel Kurulu; tarımsal sulama, büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı hayvan sektörü mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı “Tarım, Sulama ve Hayvancılık” gündemiyle başkan Mehmet Aslan başkanlığında toplandı.

Gündemle ilgili olarak; Tarım Çalışma Grubu Başkanı Kenan Seçkin, Grubun Başkan Yardımcısı İsmail Temiz, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Mehmet Karayılan ve Büyükşehir Belediyesi adına ise Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı İbrahim Yılmaz sunum yaptılar.

Kent Konseyi Genel Kurulunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) işbirliğiyle 30 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulacak olan Et Borsasının protokol imza töreni gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 26.11.2016