GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Gaziantepliler Derneği Federasyonu Ziyareti

Gaziantep Dernekler Federasyonu Başkanı Necati Göksu ve beraberindeki heyet Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan’a nezaket ziyaretinde bulunarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular

Gaziantep'in sorunlarının dile getirildiği ziyarette Başkan Mehmet Aslan, Kent Konseyinin yapısı ve konseyde yapılan çalışmalar hakkında, Necati Göksu ve beraberindeki heyete bilgiler verdi.

Gaziantep'in sorunları üzerine konuşulan ziyarette; Gaziantep’in imar, ulaşım, sanayi ve çevre konuları üzerinde duran heyet şehrimizin daha huzurlu bir kent olması için yapılması gereken çalışmaları yaparken, birlikte elele vererek önemli mesafeler alınacağına inancını ve Gaziantepliler Derneği Federasyonu olarak hertürlü işbirliğine hazır olduğunu belirtti.

Evsahipliğini, Başkan Mehmet Aslan ve Genel Sekreter Fikret Murat Tural’ın yaptığı ziyarete Gaziantepliler Derneği Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Adil Güloğlu, Nedim Atilla, Volkan Kaya, Haydar Doğan, Masum Demirel, Şenel Savcı, Fahri Öztütüncü ve Federasyonun Gaziantep temsilcisi Murat Barık katıldı.

Güncelleme Tarihi: 3.6.2016 0