GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Sosyal Yardımlaşma Komisyonundan Çocuklara Hediye

Ulu önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çoçuk Bayramı Haftasında çocuklarımıza küçük bir armağanda Kent Konseyi Kadın Meclisi Sosyal Yardımlaşma Komisyonundan….

Çocuklarımız geleceğimizdir, geleceğimizin kendine güvenli insanlar olabilmesi için yardimdan ziyade onları mutlu edecek hediyelere ihtiyacı vardır.Bu düşünceyle yola cıktık ve  çocuklarımıza  23 Nisan’nın  Atatürk’ün onlara armağanı olduğunu ve onların bu haftayı bayram coşkusu  ile kutlamasını sağlamaları konusunda farkındalık yaratmayı, bununla beraber ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi umut ettik.

Altınova ve Dündarlı okullarımız ile Şehitkamil Bilgi Yılı Kütüphanesi üyesi ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerden oluşturulan 80 öğrencimize kırtasiye ve eşofman ihtiyaçlarını karşılayacak Armağan çantamızı 29 Nisan Cuma günü Şehitkamil MEB Müdürü Mehmet Yağcı,Kadın Meclisi Başkanımız Funda Suran,Sosyal Yardımlaşma Komisyonu Başkanı Hatice Polat ve üyeleri ,Şehitkamil Bilgi Yılı Kütüphane Müdiresi Yüksel Polat’ın katılımlarıyla takdim edeceğiz.

 

Güncelleme Tarihi: 29.4.2016