GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

“Kız Kardeşim” Eğitimlerine Katılan Gaziantepli Kadınlar Sertifikalarını Aldı

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep İl Dernekler Müdürlüğü ile Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ev sahipliğinde ve Coca-Cola Türkiye ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle gerçekleştirilen Kız Kardeşim Projesi’nin Gaziantep’teki eğitimleri 19 Şubat Cuma günü Gaziantep Ticaret Odası’nda düzenlenen sertifika töreniyle son buldu. Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Acıoğlu, Gaziantep İl Dernekler Müdürü Özbey Tan, Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Suran, Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Entegre Pazarlama İletişim Direktörü İpek Zeren Süel ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi KSS Projeleri Direktörü Dr. Işıl Keskin Şahan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte eğitimleri tamamlayan 236 kadın sertifikasını aldı.

Sertifika töreninde konuşan Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Suran , “Kız Kardeşim eğitimleri Gaziantepli kadınlarımızın kendilerini geliştirmelerine destek oldu.  Eğitimleri tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan bütün kadınlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlara açık olan Kız Kardeşim eğitimleri kapsamında, katılımcıların bireysel ve toplumsal yaşamlarını iyileştirmelerine, kendilerini geliştirmelerine ve yetkinlik kazanmalarına destek olan eğitimler verildi. Bu eğitimler kapsamında kişisel gelişimin yanı sıra finansal okuryazarlık, iletişim, sosyal medya, diksiyon, etkili konuşma ve bireysel motivasyon gibi dersler yer alıyor. 

Güncelleme Tarihi: 19.2.2016