GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

16.12.2014 Eğitim Çalışma Grubu Toplantı Tutanağı

GAZİANTEP KENT KONSEYİ

4. DÖNEM EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU 2.TOPLANTI TUTANAĞI

16.12.2014

BAHRİYE ÜÇOK TOPLANTI SALONU

2

Katılımcı imza tutanağı ektedir.

TOPLANTI TUTANAK NOTLARI

 

GÜNDEM MADDELERİ

 

1-)3. dönem yapılan çalışmalarda alınan kararların değerlendirilmesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme.

2-)Çalışma grubundaki   görev tanımları ve üyelerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında 14.08.2014 tarihli Gaziantep Kent Konseyi Çalışma Yönergesinin ilgili maddelerinin okunması.

3) Alt çalışma grupların oluşturulması için bu grupların  tespiti ile bu gruplardaki çalışacak  üyelerin seçimleri .

4)Çalışma yöntem ve faaliyet programının oluşturulması.

5)Eğitimdeki mevcut durumumuzu tespiti , değerlendirme , çözüm önerileri ve iyi örnekler için  bir sonraki toplantıda davet edilecek  kişi ve kurumların tespiti.

6)Bir sonraki toplantının tarihi ve yerinin belirlenmesi .

 

KARARLAR

1)3. dönem yapılan çalışmalarda alınan kararların değerlendirilmesi  yapıldı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme önceki çalışma grubundan bilgi alındı.

2) Çalışma grubundaki   görev tanımları ve üyelerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında 14.08.2014 tarihli Gaziantep Kent Konseyi Çalışma Yönergesinin ilgili maddeleri okundu.

3) Alt çalışma grupların oluşturulması için bu grupların  tespiti ile bu gruplardaki çalışacak  üyelerin seçimleri  için yeterli üye sayısı olmadığı için seçimler onraki toplantıya bırakıldı.

4) Çalışma yöntem ve faaliyet programının oluşturulması. Için sinevizyondan sunu hazırlandı ve faaliyetler üzerinde duruldu.

5) Eğitimdeki mevcut durumumuzu tespiti , değerlendirme , çözüm önerileri ve iyi örnekler için  bir sonraki toplantıda davet edilecek  Gaziantep Kolej Vakfı Lşsesi müdürü Müfit TAŞLIYAR davet edildi.

6)Bir sonraki toplantı Bahriye Üçok Toplantı salonunda  16.01.2014 Cuma günü saat 16.00 da yapılmasına ve bu toplantıda alt çalışma gruplarının oluşturulabilmesi için üyelere mükerrer mesaj çekilmesi istendi.

 

            Rabia HOŞ                                                                 Hakan ÖZKAYNAK
    Başkan Yard.                                                                     Başkan

Güncelleme Tarihi: 16.12.2014