GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

"Ailem ve Ben" Resim Yarışması Ödülleri Verildi

Kadın Meclisi Sosyal Yardımlaşma Komisyonumuz tarafından yürütülen‘AİLEM VE BEN’ projesi kapsamında düzenlenen resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Sosyal Yardımlaşma Komisyonu tarafından yürütülmekte olan proje kapsamında düzenlenen  Sadettin Batmazoğlu İlkokulu 3.sınıfları arasındaki resim yarışmasında ödüller, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sayın Durdu Yetkinşekerci’nin de katılımlarıyla ,Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç salonunda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.Tören,ilk üç derece ile mansiyon ödülü alan öğrencilerin resim sergisi açılışı ardından Okul Müdürü Süleyman Nokay’ın tesekkür konuşması,Kadın Meclisi Başkanı Funda Suran ile Büyükşehir Belediye Başkan vekili Durdu Yetkinşekerci’nin açılış konuşmalarının ardından ,okulun çok amaçlı salonunun donatılmasında katkı sağlayan sponsorlarımız Sayın Hatice-İdris Bilginsoy ile Sayın Mehmet Çopur’a teşekkür plaketleri verildi.

Bu etkinlik kapsamında ,430 öğrenciye resim ve kırtasiye malzemesi ile dereceye giren öğrencilere tablet ve fotoğraf makinesi hediye edildi.Ayrıca ,okulun Çok Amaçlı Salonunun bilgisayar donanımları ile tefrişatı yapılarak çok daha kullanışlı ve teknolojik hale getirilerek okulun kullanımına sunuldu.

 Kadın Meclisimiz tarafından öğrencilere mesleklerinde başarılı kişilerin katılımıyla Kariyer Günleri ,velilere de Ana Baba Eğitim Günleri düzenlenmesi  planlanmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 24.4.2015