GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Turizm ve Sanayi Şehri Gaziantep Olumsuz Olaylarla Anılmamalı

Gaziantep Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulu üyeleri Gaziantep'te göreve başlayan Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'i ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi ve kentin sorunları üzerinde karşılıklı  görüş alışverişinde bulundular.

Gaziantep'in sorunlarının dile getirildiği ziyarette Başkan Mehmet Aslan; Kent Konseyinin yapısı ve konseyde yapılan çalışmalar hakkında, Emniyet Müdürü Erhan Gülverene’e bilgiler verdi. Gaziantep'in sorunları üzerine konuşulan ziyarette şehrimizin daha huzurlu bir kent olması için atılması gereken adımlar üzerinde durulması gerektiğini vurgulayan Başkan Aslan; Gaziantep'in başta Suriyeli misafirler olmak üzere içinde bulunduğu sorunlar konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Gaziantep'in tarihi, turistik yerleri ve sanayisiyle öne çıkması, olumsuz algı yaratan olaylarla anılmaması için her türlü tedbirin alınmasını gerekliliğini ifade ettik. Önümüzdeki dönemde Gaziantep'in huzuru ve refahı için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz, dedi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’de her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyarete, Başkan Mehmet Aslan ve Yürütme  Kurulu üyeleri; Adil Sani Konukoğlu, Ahmet Tiryakioğlu, Necati Binici, Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Abdülkadir Çıkmaz, Cahit Nakıboğlu, Ömer Küsbeoğlu, Bekir Sıtkı Severoğlu, M.İrfan Demirci, Nuri Bay, Hulusi Kalender, Funda Suran ile Semih Avcı katıldı.

Güncelleme Tarihi: 24.3.2015