GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

İl Emniyet Müdürümüz Ali Gezer'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı veGaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Yavuz Ccoşkun veKent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kent Konseyi'nin yapısı ve işleyişi hakkında İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'e çeşitli bilgiler veren Prof. Dr.Yavuz Coşkun, Konsey olarak şehrin her türlü sorununa parmak bastıklarını söyledi. 

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici'de,Kent Konseyi Yönetmeliği üzerinde mahalli idarelerle ortak bir çalışma yürüttüklerini, bu çalışmanın sonunda Kent Konseylerinin daha da etkin roller üstlenen mekanizmalar haline geleceğini belirtti.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'de her türlü işbirliklerine hazır olduklarını dile getirdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10.2.2014