GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Barış ve Dostluk Ortak Paydamız Olsun

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları söyledi

Dünyanın birçok yerinde yaşanan savaşlar,  acı ve gözyaşı toplumları derinden etkilemektedir. Çocuklarımıza, gelecek yarınlara umutlu bakabilecekleri bir dünya bırakmak ve toplumlar için daha fazla ortak paydalar yaratılması adına hepimize görevler düşmektedir.Bu paydaların barıştan, dostluktan, sevgiden yana olması en büyük temennimizdir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, onurlu mücadelemizin adsız kahramanlarına, değerli gazilerimize minnet ve saygılarımı sunuyorum. Gaziantep’in kurtuluşu, kıvanç günümüzdür, bayram günümüzdür, tüm halkımıza kutlu olsun.

.

Güncelleme Tarihi: 25.12.2013