GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

ŞEHİRLİ ATÖLYESİ BULUŞMASI

Daha önce Bursa ve Kahramanmaraş'ta toplantısı yapılan 'Şehir (li) Atölyesi Buluşmaları' bu kez Gaziantep'te bir araya geldi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya konuşmacı olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Teyfur Erdoğdu, Avukat Halil Ünlü, Sosyal Politikalar Merkezi Başkanı Enes Keskin ve Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel katıldı.

Kent için proje ve fikir üreten kurum ile kuruluş temsilcilerinin yanı sıra,  sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Gaziantep'in tarihinden estetiğine, iktisadından kültürüne, sanatından yönetimine birçok konular tartışıldı ve çözüm yolları üretildi..

Güncelleme Tarihi: 4.9.2013 0