GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Gaziantep'te Yapıldı

Birliğin Başkan Yardımcısı Necati Binici başkanlığında yapılan toplantıya,Yönetim Kurulu üyesi olan Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Keskin, Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli, Gebze Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Esat Ural, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Nuri Yavuz ile Yönetim Kurulunun Genel Sekreteri ve aynı zamanda Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel katıldı.

Birliğin Yönetim Kurulu Toplantısında, önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş'ta Türkiye Kent Konseyleri Kadın Meclisleri Buluşması ve Ekim ayında Şanlıurfa'da  Hemşehri Hukuku ve Kentlilik Bilinci" teması ile yapılacak olan Türkiye Kent Konseyleri Buluşma Toplantısı ele alındı.

.

Güncelleme Tarihi: 4.9.2013 0