Spor Çalışma Grubu

GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Kent Konseyi U-20 Şampiyonasında Göreve Hazır

Bu yaz 21 Haziran 13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan U20 Dünya Kupası’nın Gaziantep ayağında Kent Konseyi önemli bir misyon üstlenmeye hazırlanıyor.

Organizasyonun Gaziantep sorumlusu Timuçin Kalender ile bir araya gelen Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu, özellikle bilet satışı konusunda komisyon oluşturarak destek verecek.

Uluslararası müsabakalar zincirine Gaziantep’in ev sahipliği yapacağını söyleyen Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, “Türkiye’de 7 ilimizde U-20 Dünya Kupası Organizasyonu gerçekleşiyor, 24 takım 52 maç yapacak. Hem ülkemiz hem de Gaziantep açısından çık önemli bir organizasyon gerçekleştirilecek. Bu nedenle geleceğin birçok yıldızları da buradan çıkacak. Hem talip olduğumuz olimpiyatlar adına önemli bir organizasyon hem de böyle bir organizasyonun şehrimizde yapılması hem Gaziantep için çok önemlidir. Kent konseyi çalışma grubu olarak bu önemli organizasyonda göreve talibiz ve hazırız. Bundan sonrası için kent konseyi olarak Gaziantep adına görev yapmaya seve seve hazırız” dedi.




Güncelleme Tarihi: 7.6.2013 0