GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Belediye Penceresinden Gaziantep

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Belediye Penceresinden Gaziantep' konulu panel düzenlendi.Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve moderatörlüğünü GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'un yaptığı panele Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Danışma Kurulu Üyesi Dr. Enis Yeter, Prof. Dr. Coşkun Özgünel, Dr. Maan Chıblı, Barış Kuyucu ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici konuşmacı olarak katıldı.

Panele; AK Parti Gaziantep milletvekillerinden Derya Bakbak, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Ali Şahin ve Halil Mazıcıoğlu, Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, MHP İl Başkanı Mustafa Erzin ve çok sayıda davetli katıldı.

 



.

Güncelleme Tarihi: 15.4.2013