GAZİANTEP KENT KONSEYİ

Gaziantep Kent Konseyi Nedir?

Gaziantep Kent Konseyi 13.07.2005 tarih ve 25874 Sayılı resmi gazetede yayınlanan 5393 Sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesine dayanılarak hazırlanan kent konseyi yönetmeliği çerçevesinde tüm belediyelerin kurmakla yükümlü olduğu kuruluştur. Bu konseyde karar vericilerin yanısıra sivil toplum kuruluşları da yer almaktadır.

Kadın Meclisinin Umut Anne, Çocuk Merkezini Ziyareti

Kent Konseyi Kadın Meclisi,8.Mart Dünya Kadınlar Gününde,Umut Anne Çocuk Merkezi’ni ziyaret etti.

Kültür Daire Başkanı Sema Marangoz'unda katıldığı ziyarette Kadın Meclisi Başkanı Serpil Karuserci bu merkezdeki tum bayanlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak; hayatta hiç pes etmemelerini, kararlı olmalarını, kadının isterse hayatta herşeyi başarabileceğinin mesajını verdi. Buraya gelen bayanlarımıza neden buraya geldiklerini, burada neler yaptıklarını, kendilerine ne gibi faydaları olduğunu sordu? Buradaki bayanların yaptıkları çalışmaları ve kendı hayatlarına faydalarını dinledi.

Kadın Meclisi üyelerinin hazırladığı küçük hediyeler, merkezdeki bayanlara takdim edildi. Güzel bir ortamda çay ve bayanların hazırladığı pastalar eşliğinde, sohbet edildi. Onların sorunları dinlendi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 7.3.2013 0